Offlight op de Dutch Design Week

Dutch Design Week

Van 21 tot en met 29 oktober hebben wij de Offlight gepresenteerd op de Dutch Design Week. Het was de eerste keer dat het grote publiek kon ervaren hoe de Offlight ouderwetse gezelligheid een plek geeft in de moderne maatschappij. Met ca. 70.000 bezoekers kunnen we wel spreken van een vuurdoop voor onze lamp, maar wel een zeer geslaagde vuurdoop. De bezoekers erkenden het probleem direct en waren erg te spreken over de gekozen oplossing. Belonen in plaats van straffen en dat met zoiets wezenlijks als licht blijkt een goede aanpak.

Naast een hoop positieve reacties heeft de design week ook de nodige inspiratie opgeleverd. De kritische vragen en inspirerende aanvullingen hebben ons een hoop energie gegeven om het ontwerp een stap verder uit te werken richting een consumentenproduct.

Wij willen de organisatie van de Mind the Step expositie, en in het bijzonder de Universiteit Twente, enorm bedanken voor deze unieke kans. Zij hebben ons met financiële ondersteuning in staat gesteld om het concept van de Offlight te realiseren in een eerste prototype die op de design week kon worden gepresenteerd.

Hier kan je ons op de Mind the Step website vinden.

RTL Z

Tijdens het evenement zijn we geïnterviewd door RTL Z. Hier kan je het hele filmpje zien.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *