Offlight 2 . 0

Dutch Design week

De Offlight heeft tijdens de Dutch Design Week veel bekijks getrokken. Bezoekers erkenden het overmatig gebruik van smartphones veelal direct en waren erg te spreken over de oplossing die de Offlight biedt. Dat de Offlight beloont, waar alternatieven vooral straffen, werd door de bezoeker gewaardeerd. Daarnaast zagen zij in hoe de Offlight een corrigerende taak overneemt.
Waar voorheen mensen elkaar moesten aanspreken op hun mobiele telefoongebruik, wat de sfeer niet ten goede kwam, is dit met de Offlight verleden tijd.

Van Experiment naar Consument

Gedurende de Dutch Design week zijn bepaalde vragen veelvuldig teruggekomen. “Laadt hij mijn telefoon ook direct op?” “Wat nou als we niet met zes maar met twee personen zijn?” Wij streven ernaar om de Offlight door te ontwikkelen van een experiment naar een consumentenproduct. Een laadstation, voor een flexibel aantal smartphones, dat via Wifi communiceert met bestaande slimme tunable white lichtbronnen  Zo vormt de Offlight een extensie voor uw bestaande verlichting.

Om de Offlight verder te ontwikkelen, hebben wij wel hulp nodig. Bent of kent u iemand die ons verder kan helpen? Neem dan contact met ons op!